Rob en Maya, getrouwd, vader en moeder, opa en oma. Het laatste klinkt wat oud maar wij voelen ons jong. In geest maar ook in het ondernemerschap. Wij leven van online en wij werken beiden al meer dan 25 jaar in de online industrie. Letterlijk en figuurlijk ooit begonnen als pioniers. Ontdekkers van het eerste uur en deze nieuwsgierigheid is eigenlijk nooit gestild. Tegenwoordig ligt onze focus bij het vertellen van het “echte” verhaal en hoe je online klanten kan werven. 

Bewust hebben wij gekozen om onze tweede helft van ons leven samen te ondernemen en dat puur online. Zo ontwikkelen we online cursussen, helpen wij de consument die besluit tot een online business op weg en ontwikkelen steeds weer slimme programma’s die je helpen het ondernemerschap te vergemakkelijken. 

Wij zijn webdialect

Webdialect spreekt de online taal en realiseert websites met impact.

Maya Schmuki

Maya Schmuki

DIGITAL CREATOR, BUSINESS COACH, ONLINE MARKETING EXPERT

Ik ben een digital creator, coach, docent, geobsedeerd door het creëren van web-producten zoals online cursussen, websites, landingspagina’s en ik hou ervan om allerlei manieren te bedenken hoe je zo een product optimaal kan etaleren, presenteren en verkopen. Mensen helpen om digitaal verder te komen doe ik bijzonder graag. Ik heb interesse in alles wat met kunst en techniek te maken heeft en ik zing, filosofeer, studeer en kook graag. En familie-taken zoals het oma-schap neem ik uiterst serieus. 

Dus… ik ben niet een DING of kan alleen een IETS – en ik wed dat jij dat ook niet bent. 

Laten we samen uitzoeken welk van jouw talent of expertisegebied je kan verstevigen en kan vertalen naar een digitaal product. Want op die manier vergroot je niet alleen je naamsbekendheid maar voeg je daadwerkelijk ook waarde toe aan je bedrijf. 

Rob Hoeijmakers Webdialect

Rob Hoeijmakers

RESEARCH AND DEVELOPMENT, STORYTELLER, MENTOR

Ik ben een digitale professional met een goed oog voor de korte termijn trends en de lange termijn structuren van een online bedrijf.
Mijn liefde voor het internet begon meer dan 25 jaar geleden toen ik nog student Nederlands was. Mijn eerste werk was ooit webmaster. Ik verzamelde en publiceerde informatie voor het Artsennet. Er kwam steeds meer nieuwe technieken bij kijken en daarin verdiepte ik me.

Mijn expertise werd het produceren, beheren en optimaliseren van digitale content en het (laten) ontwikkelen en integreren van tools hiervoor. Zeg maar de achterkant van websites maar dan op schaal. Voor grotere teams en met gespecialiseerde systemen.

Maar mijn hart ligt vooral ook bij de voorkant van websites. Het scheppen van digitale content die feilloos werkt, publiek trekt en aanzet tot actie. Door schoonheid en efficiëntie, een helder en aanstekelijk verhaal. In vaktermen: User Experience, Customer Journey en Storytelling. Daarin heb ik me de afgelopen 7 jaar verder gespecialiseerd.

Nu ben ik benieuwd naar jouw verhaal en hoe ik, samen met Maya, mijn ervaringen in kan zetten voor jouw bedrijf.

Ben je klaar om het potentieel van het web te gaan gebruiken?


Naast het 7 stappen Framework bieden wij ook maatwerk. Heb je advies nodig? Boek dan sowieso het adviesgesprek. Een gesprek waarin je direct al waardevolle tips en focus krijgt hoe je het kan aanpakken.

BOEK JE GRATIS ADVIESGESPREK