Portfolio

Ons meest recente werk.

Uijthoven Consult

Kimyra Uijthoven - Relatietherapeut & Coach

Ik geloof in de liefde, voor jezelf en de ander. Liefde maakt dat alles stroomt. Het is de kern van ons bestaan, de essentie van ons Zijn. Niets maakt ons kwetsbaarder, laat ons meer wankelen, maakt ons gelukkiger en krachtiger, dan de liefde.

Investeren in liefde voor jezelf en je naasten, maakt dat je je gelukkiger, gezonder en vitaler voelt en met meer betekenis zult leven. Je herwint de regie over je leven en kunt de juiste beslissingen nemen. De wereld wordt een fijnere, lichtere plek om te leven wanneer je lief hebt.

Website Uijthoven consult

Mirjam Verstegen

Lifecoach

Loop je vast in je werk of studie? Ervaar je onrust of voel jij dat je energie uit balans is? In opbouwende en doelgerichte gesprekken gaan we aan de slag en geven weer kleur aan jouw toekomst.

Health and Food coaching

Henriette Veldman - Couselor & Coach

Gezonde voeding bestaat uit een gevarieerde voeding met zo min mogelijk bewerkte producten en voldoende voedingstoffen. Dat is een voeding die bestaat uit groente, fruit, volkoren graanproducten, noten, peulvruchten, vlees(vervangers), vis, zuivel, oliën en vetten. (Richtlijnen gezondheidsraad) Natuurlijk is er ook ruimte voor een extraatje, hoevaak je dit kunt doen is afhankelijk van je gewicht en activiteiten.

Ruben Brave

Business Incubator - coach

Ruben Brave is a Dutch internet pioneer, board member at impactful tech or media-related organizations, a media professional and a serial entrepreneur in technology, media and telecommunication (TMT). He stood at the cradle of leading Dutch online initiatives of some of the largest companies in publishing, sports, telecom and travel.

Aleide

Aleide - Creatief geluk

Een webwinkel voor de verkoop van handgemaakte kerstballen en een pakket voor het zelf maken. Voor Aleide zorgden wij voor het ontwerp, de productie, de bouw en optimalisatie in Website Builder Wix.

Website en winkel kerstballen, Aleide

Norman MacDonald

Illustrator & Artist

Norm was born in a little house overlooking the Miramichi salmon river in New Brunswick, on the Atlantic coast of Canada.
Since then as an illustrator, artist and sometime reporter, he has travelled just about every continent documenting life as he sees it, on the street and in the faces of people and in the landscape.
He works from his studio looking onto a canal at the centre of Amsterdam.

Kinderpraktijk Maastricht

Jenny Klomp - Kindercoach

Integratieve kindercoaching/conceling is een laagdrempelige en kortdurende vorm van therapie, speciaal ontwikkeld voor kinderen en jongeren van ongeveer 4 t/m 12 jaar.

Ieder kind/mens heeft een natuurlijke aanleg tot zelfhelend vermogen. De grondgedachte is dat het kind zelf (onbewust) weet wat het nodig heeft om het probleem op te lossen. Ik help het kind weer grip te krijgen op zichzelf door de kracht, kennis, kwaliteiten en natuurlijke vaardigheden te vergroten. De therapie richt zich op de binnenwereld van het kind, maar ook op zijn plek in het gezin en zijn relaties met de buitenwereld. Tijdens de sessies ontwikkelt het kind het inzicht in zijn gedachten, gevoelens en gedrag en kan hierdoor zijn/haar handen veranderen.

Wat kost het om zo een website te laten maken?


IK WIL GRAAG MEER WETEN